Meteen naar de inhoud

Favoriete trouwlocatie: Slot Doddendael

Wat is onze favoriete trouwlocatie in Nederland? Slot Doddendael in Ewijk! Wij worden als akoestische coverband helemaal blij van deze trouwlocatie. De locatie voelt meteen goed, het fijne/aardige/professionele personeel, het superfijne eten en de goede akoestiek. Ondanks de hoge ruimte klinken wij er perfect met onze geluidsset. Ook voor de gasten is het fijn omdat je boven en beneden kan genieten van het feest.

Bruiloft in Doddendael met Gold Collective: huwelijk Eline en Wouter

Op 21 februari 2020 speelden we voor Eline en Wouter in Doddendael: bekijk de vlog hieronder hoe wij het optreden ervaarden. Hier is meteen duidelijk dat je met een akoestische coverband niet alleen achtergrond speelt maar later ook een goed dansfeestje kan bouwen!