Ga naar de inhoud

Trouwen bij Houtse Meer

Trouwen Houtse Meer

Trouwen bij de trouwlocatie Houtse Meer: een droom die uitkomt


Als je op zoek bent naar een unieke en romantische trouwlocatie in Noord-Brabant, dan is trouwen bij het Houtse Meer een echte aanrader. het is onze favo plek om te spelen. Het Houtse Meer is een restaurant, trouw- en event locatie op een prachtige plek aan het water, omringd door bos en natuur. Hier kun je je bruiloft vieren in een relaxte, on-Nederlandse sfeer, met je voeten in het zand en een adembenemend uitzicht over het meer.

In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over trouwen bij het Houtse Meer. We laten je zien wat de mogelijkheden zijn, hoe je je dag kunt invullen, en hoe je je ceremonie, receptie, diner en feest extra sfeer kunt geven met live muziek van de akoestische band Gold Collective. Lees snel verder en ontdek waarom trouwen bij het Houtse Meer een droom is die uitkomt.

De ceremonie: geef elkaar het jawoord aan het water

Het Houtse Meer is sinds 2021 een officiële trouwlocatie van de gemeente Oosterhout, dus je kunt hier ook het jawoord geven. De ceremonie vindt plaats op het ceremoniestrand, dat volledig privé ligt en direct aan het meer grenst. Je gasten zitten op witte stoeltjes met uitzicht op het water, terwijl jij en je partner elkaar de ringen om doen. Je kunt zelf je trouwambtenaar en je favoriete muziek kiezen, om de ceremonie helemaal naar jullie wens te maken.

Live muziek ceremonie bij Houtse Meer

En wat is er mooier dan live muziek tijdens je ceremonie? Met de akoestische band Gold Collective kun je je ceremonie nog persoonlijker en sfeervoller maken. Deze band bestaat uit een zangeres-gitariste, een contrabassist en een percussionist, die de beste hits aller tijden spelen in een eigen akoestische stijl. Je kunt zelf een favoriet liedje kiezen, of je laten verrassen door hun repertoire. Gold Collective speelt met compacte versterking, zodat het geluid altijd aangenaam is. Het Houtse Meer heeft buiten te maken met geluidsbeperking in deze natuuromgeving. Gold Collective is een hofleverancier voor het Houtse Meer: omdat de musici weten te voldoen aan deze eis.

Kijk voor meer informatie over live bruiloft muziek bij Houtse Meer verder op deze website of bel naar 06 27878668.

De receptie: proost op jullie geluk in de open Houtse lounge

Na de ceremonie is het tijd om te proosten op jullie geluk. Dat kan in de open Houtse lounge aan het water, onder het megatentdak van Afrikaans stretchdoek. Hier kun je genieten van een glas bubbels, een zoete tafel, of iets anders wat jullie lekker vinden. Het Houtse Meer adviseert en begeleidt jullie graag in al jullie keuzes.

Ook tijdens de receptie kun je genieten van de live muziek van Gold Collective. Deze akoestische band speelt als live achtergrondmuziek, zodat je gasten gezellig kunnen kletsen. Ze spelen een mix van golden oldies, essentials en actuele hits, die iedereen kan waarderen. Ze passen het volume altijd aan naar het doel van het event, en kunnen ook verzoeknummers spelen. Gold Collective is de perfecte band om je receptie extra sfeer te geven.

Het diner: smul van de lekkerste gerechten aan het water
Ook voor het diner zijn er talloze mogelijkheden bij het Houtse Meer. Wat dacht je van:

– een Houtse Meer-proeverij van bruiloftsplanken
– een uitgebreide BBQ aan het water
– een festival-achtige foodmarkt
– een walking dinner

Het Houtse Meer zorgt ervoor dat jullie en jullie gasten heerlijk kunnen smullen van de lekkerste gerechten. Je kunt zelf je menu samenstellen, of je laten adviseren door de chef-kok. Het Houtse Meer houdt ook rekening met dieetwensen en allergieën, zodat iedereen kan genieten.

Het feest: dans de sterren van de hemel met Gold Collective


En dan is het tijd voor het feest! Het Houtse Meer weet hoe je een knalfeest moet bouwen. Laat de DJ maar draaien en de band spelen, en dans de sterren van de hemel. Jullie avondgasten worden ontvangen met een welkomstdrankje, verwend met luxe hapjes, en verrast met een cocktailbar. Het Houtse Meer zorgt ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt. En als de zon ondergaat, kun je nog even genieten van de laatste zonnestralen op het dak, met een prachtig uitzicht over het meer.

Wil je je avondfeest nog meer swing geven? Dan is Gold Collective ook een geweldige keuze. Deze akoestische band kan ook als feestband spelen, met uptempo repertoire en akoestische beats. Ze zorgen ervoor dat je gasten niet stil kunnen blijven staan, en dat de dansvloer vol is. Ze spelen de leukste feestnummers, van klassiekers tot moderne hits, en kunnen ook inspelen op de sfeer van het moment. Gold Collective is een band die je feest onvergetelijk maakt.

Trouwen bij het Houtse Meer: een droom die uitkomt

Trouwen bij de locatie Houtse Meer is een droom die uitkomt. Het is een unieke en romantische trouwlocatie, waar je je bruiloft kunt vieren in een serene, relaxte beleving. Het Houtse Meer staat voor kwaliteit, gastvrijheid, en persoonlijke aandacht. Ze denken graag met jullie mee, en doen er alles aan om jullie trouwdag tot een succes te maken. Wil je meer weten over trouwen bij het Houtse Meer? Vraag dan een offerte aan op hun website, of neem contact met ze op via 0162 213 000. Je kunt ook een kijkje nemen op hun Facebook-pagina, waar je foto’s en ervaringen van andere bruidsparen kunt zien. Trouwen bij het Houtse Meer: een droom die uitkomt.

Wil je onze band boeken bij Het Houtse Meer, mail dan naar post@goldcollective.nl of bel/app met 06 27878668 (Maurits).