Ga naar de inhoud

Trouwlocatie zonder cateraar

Trouwlocatie zonder cateraar

Trouwlocatie zonder cateraar

Trouwlocatie zonder cateraar, kan dat? Ja dat kan! Wij – akoestische band Gold Collective – spelen regelmatig op een trouwlocatie zonder cateraar. Een bruidspaar wil dan zelf keuzes kunnen maken in het samenstellen van de catering en live muziek op de bruiloft

Waarom? Er zijn genoeg bruidsparen die hun eigen wijn/champagne willen meenemen omdat hun smaak erg specifiek is. Of omdat ze zelf de wijn gespaard hebben, zoals vinologen. Sommige locaties hebben vaste leveranciers en kunnen niet flexibel met wijn-spijs combinaties omgaan. Onze akoestische coverband wordt geboekt op deze DIY bruiloft (Do-it-Yourself bruiloft) of Doe-Het-Zelf-Bruiloft.

Vaak worden we als akoestische band geboekt op een bruiloft op locatie zonder catering. Een bruidspaar organiseert dan ook vaak alles zelf. Een ‘doe-het-zelf bruiloft’ is populair bij mensen die alles zelf willen regelen en willen huren. Of een ‘festival bruiloft’ door bijvoorbeeld foodtrucks met losse cateraars die zijn ingehuurd op een trouwlocatie. En daar past onze akoestische live muziek perfect bij!

Trouwlocatie zonder cateraar

Waar kan je een trouwlocatie zonder cateraar huren?

We hebben hieronder een lijstje gemaakt met onze favorieten. Sommige trouwlocaties zijn wel in België. Het voordeel van dit lijstje: dit zijn trouwlocaties zonder cateraar waar je tot in de late uurtjes mag feesten!

Trouwlocatie zonder cateraar / DIY locatie:

http://festivalbruiloft.nl/locaties/boerderijbelgie
http://www.landelijkebruiloft.nl 
https://www.de-eek.nl/trouwen/trouwlocatie-zelf-inrichten/
https://kasteelterleyen.nl/event/
https://www.hetsacrament.be/
https://www.debreek.com
http://www.kasteelhoeve.be/feesten/trouwfeest/

Trouwlocatie zonder cateraar huren met akoestische live muziek van Gold Collective

Zijn jullie bezig met het organiseren van jullie bruiloft en op zoek naar leveranciers op een ‘lege trouwlocatie’? Dan kunnen wij jullie voorzien van akoestische live muziek (kan versterkt tot 150 mensen) voor een feestje of als live achtergrondmuziek. Voor een impressie: kijk hier bij onze videos

Onze coverband is makkelijk te plaatsen bij uw eigen catering, we hebben 1 stroompunt nodig en regelen verder alles zelf.