LIVE ACHTERGRONDMUZIEK

Van akoestische band Gold Collective

Live achtergrondmuziek gezocht? Akoestische band Gold Collective is de specialist hiervoor. Een akoestisch muziek trio met de leukste hits alleertijden. Met zangeres-gitariste, contrabassist en percussionist. Met een repertoire voor alle leeftijden en muzieksmaken. Het is ons vak  zeer aangename muziek.

PROFESSIONELE EN FLEXIBELE MUZIKANTEN

Bij Gold Collective is alles professioneel georganiseerd door beroepsmuzikanten: de presentatie en onze geluidstechniek. De band past zich aan naar uw wensen.

Bij akoestische muziek wordt vaak gedacht dat de band onversterkt speelt. Echter is een akoestische band niet hoorbaar bij meer dan 10 mensen die met elkaar praten. Zonde van onze mooie akoestische instrumenten. Daarom wordt een band altijd licht versterkt.

Uw gasten kunnen met elkaar praten zonder ‘geluidsoverlast’ van de band. Voor degene die wil luisteren is er genoeg te genieten van live entertainment van Gold Collective.

Professionele live achtergrondmuziek

Het voordeel van versterkte band is dat we de controle hebben over het aangenaam volume. En dat kan heel zacht en toch hoorbaar. Dankzij onze compacte speakers en onze podium-aanpak (de muzikanten spelen met ‘oortjes’ in) is het geluid goed hoorbaar maar niet overheersend.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen