Ga naar de inhoud
akoestische coverband

Live achtergrond
muziek

Live achtergrondmuziek spelen is een vak.
Voor Gold Collective een vak en een passie.

live muziek ALS SFEERVOLLE achtergronDMUZIEK

LIVE ACHTERGROND
MUZIEK

Live achtergrondmuziek boeken? Akoestische band Gold Collective is de specialist voor muzikale omlijsting op aangenaam volume. Dit akoestische bandje bestaat uit: zangeres-gitariste, contrabassist en percussionist. Een gebalanceerd repertoire voor alle leeftijden en muzieksmaken. Een akoestische coverband met een gouden repertoire als achtergrondmuziek: voor iedereen. Het is ons vak & passie akoestische live muziek op een aangenaam volume te spelen. Uw gasten genieten van live muziek maar kunnen elkaar verstaan (we houden ons strikt aan de decibellen van uw locatie).

Akoestische live achtergrondmuziek
Akoestische live achtergrondmuziek zangeres-gitariste, percussie en contrabas
kWAliteit en zekerheid met specialisten

LIVE ACHTERGRONDMUZIEK MET PROFESSIONELE MUZIKANTEN

Bij Gold Collective is alles professioneel verzorgd door beroepsmuzikanten: de presentatie en onze geluidstechniek. Deze coverband past zich aan naar uw wensen en het gewenste geluidsniveau.

Bij akoestische muziek wordt vaak gedacht dat de band onversterkt speelt. Echter is een akoestische band niet hoorbaar bij meer dan 10 mensen die met elkaar praten. Zonde van onze mooie akoestische instrumenten. Daarom wordt een akoestische band altijd licht versterkt.

Als u deze band gaat boeken kunnen uw gasten met elkaar praten zonder ‘geluidsoverlast’ van de band. Voor degene die wil luisteren is er genoeg te genieten van live muziek van Gold Collective.

LIVE muziek op de achtergrond

Live achtergrondmuziek op een bruiloft

Bruidsparen boeken achtergrondmuziek van Gold Collective. De bijzondere momenten op een huwelijksdag, zonder live muziek geen extra randje hebben.

Live achtergrondmuziek op een bruiloft tijdens:

  • Het taart moment
  • De bruiloft lunch
  • Receptie/borrel voor het diner
  • Rustige achtergrondmuziek tijdens het diner
  • Rustige live muziek tijdens het avondfeest. Een bruiloftsfeest met achtergrondmuziek.
Akoestische live achtergrondmuziek tijdens het taart moment is een trend
Live achtergrondmuziek met akoestische instrumenten is de beste oplossing
Sfeervolle live muziek bedrijfsfeest

Live achtergrondmuziek tijdens een bedrijfsfeest, netwerkborrel

Gold Collective speelt aangename live achtergrondmuziek tijdens een bedrijfsfeest, netwerk-event, diner of borrel. In goed overleg met uw contactpersoon of team bepalen we onze uitstraling: als professionele muzikanten passen we ons aan uw wensen. We verzorgen de techniek voor u of samen met uw leverancier. Wij zijn 24/7 bereikbaar, werken met heldere afspraken en u krijgt de factuur altijd achteraf.